youtube video indirme 117

YouTube Video İndirme Uygulamasında Yaşanan Sorunlar Arkadaşlar Youtube.com hesabımı askıya almıştım ve bugün tekrar açtığımda abone sayısı sıfırlanmış bunun bir çözümü var mı? Bana bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek birini arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Premium üyesi olduğum halde indirdiğim tüm videoların hepsi silinmiş. Şu an kitaplığa girdiğimde indirilen video sayısı sıfır diyor.

Slate It

  • BÄ°ST isim ve logosu “Koruma Marka Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, deÄŸiÅŸtirilemez.
  • YouTube 1080p, 4K ve hatta 8K videoları indirmek dışında videoları farklı formatlara dönüştürmeye olanak tanıyan yerleÅŸik bir dönüştürücüye sahip.
  • Ä°stediÄŸinizi kaydettikten sonra, ekranın üst kısmındaki durdur düğmesine basın ve kaydınız duracaktır.
  • Yalnızca tek bir video URL’si yerine çalma listesi URL’sini yapıştırın ve daha sonra tüm videoları bir seferde indirebilirsiniz.

Youtube Premium ile video indirmek istiyorsanız şu işlemleri gerçekleştirin.

Bir bağlantıdan video indirmenize, youtube mp4 downloader bunları sosyal medyaya yüklemenize ve MP3’e dönüştürmenize yardımcı olur. Keepvid, Facebook videolarını indirmek için de harikadır.

YouTube kısa kısaları Masaüstü için kullanılabilir mi?

Catchvideo ayrıca, internette gezinirken daha hızlı indirme yapabilmeniz için tarayıcınız için bir uzantı da sunar. Catchvideo ayrıca YouTube, Facebook, youtube dan video indirme Vimeo, Daily Motion ve çok çeşitli ek video web sitelerinden videolar almanıza yardımcı olur.

SaveFrom.net doğrudan tarayıcınızda çalışır ve videoları bir URL’den indirmenize olanak tanır. Bu aracı kullanmak, videonuzun adresini sayfanın üst kısmındaki araç çubuğuna kopyalayıp yapıştırmakla başlar. İsterseniz indirmek istediğiniz video linkinin başına ss ekleyerek web sitesine gerek olmadan da indirme işlemine başlayabilirsiniz.

  • YTD de playlist, http://ssyoutube.com/tr/youtube video indirme-video-downloader/ video, ses indirip sonradan izlemenize ya da dinlemenize yardımı olan bir sitedir.
  • Düşüncelerinizi hemen aÅŸağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaÅŸmayı unutmayın.
  • DiÄŸer yol; YouTube videosu açıkken, adres çubuÄŸunda youtube’dan sonra pp eklemek.
  • Ekranınız ve dolayısıyla Youtube videonuz artık daha sonra internetsiz bir ÅŸekilde izlenmek üzere kaydediliyor olacak.
  • BÄ°ST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BÄ°ST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.
  • Program, https://www.ssyoutube.com/tr/youtube-video-downloader indirmenizin ne durumda olduÄŸunu gösterecektir.

Eğer video kullanıcıların ilgisini çekerse, daha sonra izlemek için cihaza indirme ya da hemen izleme seçeneklerini kullanabiliyor.

Bu arada söz konusu videoyu izlerken ne kadar veri kullanılacağı da kullanıcının kontrolünde. TubeMate, YouTube videolarını indirmek için kullanılabilen popüler bir Android uygulamasıdır.

YouTube Premium ile bilgisayardan video indirme

Sitenin kullanımı kolaydır ve videoyu istediğiniz kalitede indirme seçeneği sunar. Hızlı ve güvenli bir YouTube video indirme programı arıyorsanız Vidd.ly tam olarak istediğinizi sunuyor.

Program, youtube video indirme dışındaki pek çok farklı platform üzerinden de video indirmenizi saÄŸlıyor. Dilerseniz bu videoları MP4 dosyası olarak deÄŸil, MP3 dosyası yani ses formatında indirmeniz de mümkün. Ä°ndireceÄŸiniz videoların kalitesi konusuna endiÅŸe etmeyin çünkü Vidd.ly, 8K çözünürlüğe sahip videoları bile baÅŸarılı bir ÅŸekilde indirebiliyor. Åžirket tarafından yapılan açıklamalara göre test süreci, 19 Ekim’e kadar devam edecek.

YouTube kısa biçimli video içeriği sağlar.YouTube, YouTube kısa yayınlarını başlattı Tiktok, Instagram makaraları gibi diğer uygulamalarla rekabet etmek. YouTube şortlarını izlemek için fazladan bir uygulamaya ihtiyacınız yok. İndirmek için herhangi bir abonelik veya giriş bilgisi istemiyoruz.

Bu web sitesinden ne kadar uzun videolar indirebilirim?

Add a Comment

Your email address will not be published.